AiMarketing

Kako se

registrirati

Kako se registrirati u Ai.Marketing

Registracija se obavlja putem poveznice (linka) pozivatelja.

Kod za poklon bon:

0FKL-4W2Q-YN29-TGB7

1.

Kad kliknete ovdje, otvoriti će vam se ulaz u račun.

Za novi račun, kliknite na “register now”.

2.

Link pozivatelja je u prvom redu. Popunite prazna polja i kliknite na “Register“.

3.

Klikom na “Invite“, otvoriti će se vaš refferal link, koji možete poslati vašim zainteresiranim osobama, koje se žele uključiti u platformu.

4.

Klikom na “Ai.Marketing” otvara se web stranica kojom pristupate Cashback sustavu.

5.

Za ulaz u vaš račun, kliknite na SIGN IN / SIGN UP.

6.

Kliknite na ikonu kao na slici:

7.

Popunite prazna polja s  podacima vašeg računa i kliknite na “Login“.

8.

Od svog pozivatelja dobili ste gift certifikat (poklon bon) od 50$. Kako bi ga iskoristili, na meniju kliknite na “Top up“. Kao način plaćanja izaberite GIFT CERTIFICATE, a u iznos zalijepite kod.

Kod za poklon bon:

0FKL-4W2Q-YN29-TGB7

Čestitamo na registraciji!

U roku od cca 2 dana, MarketBot će započeti s ulaganjem vaših 50$ (koje ste dobili na poklon) u reklamne kampanje.

Sve što MarketBot zaradi za vas, možete vidjeti u vašem back officeu, pod stavkom “Sales“. Sredstva su u stanju pending (na čekanju), sve dok kod kompanije kod koje je kupnja izvršena ne istekne garantni rok za povrat robe. Ovisno o kompanijama, to može biti 16 – 60 dana. Nakon isteka tog perioda, sredstva će se prebaciti u status “Your Cashback” i možete ih koristiti.

Pri prvoj isplati vaše zarade, koja mora biti minimalno 100$, u sustav ćete morati vratiti iznos od 50$ koji vam je u startu bio poklonjen. Na taj se način kompanija Ai.Marketing štiti od zlouporabe računa. To ćete napraviti klikom na stavku “Transfer“:

Offline cashback

Ako želite, kompanija Ai.Marketing vam omogućuje da s vlastitom kupnjom u trgovinama (offline) ostvarite povrat (offline cashback) od 1,5%. Za to, prvo morate registrirati do dvije kreditne kartice (upisati samo zadnja četiri broja sa kartice), koje ćete koristiti pri kupnji u trgovinama. Za registraciju kartice idite na stavku “Offline Cashback“.

1.

Popis trgovina koje omogućuju cashback raste iz dana u dan u cijelom svijetu. Trenutno (04/21) u Hrvatskoj možete dobiti povrat na offline kupnju u ovim trgovinama:

2.

Odaberite državu…

3.

Kliknite NEXT..

4.

Nakon što odaberete vrstu kartice koju ćete koristiti za kupovinu, u označeno polje upišite zadnja četiri broja sa kartice i kliknite NEXT.

5.

Potvrdite da je broj ispravan..

6.

Ukoliko vam jedna kartica nije dovoljna, možete dodati još jednu klikom na Add card.

7.

Račun od vaše offline kupovine uslikajte mobitelom i prijavite na Upload Receipt.

8.

U padajućem izborniku odaberite trgovinu u kojoj ste obavili kupnju. U tom izborniku ćete vidjeti popis trgovina koje su u cashback sustavu.

9.

Unesite i iznos i datum kupnje i kliknite na Upload Receipt.

Kao što vidite, možete isprobati cijeli sustav kako funkcionira bez ulaganja vlastitih sredstava. Zbog toga vam kompanija poklanja prvih 50$. Kad se uvjerite u njegovu brzinu i učinkovitost, možete povećati svoj budžet za oglašavanje, a time i svoju dobit.

Vaš Gift Certificate (poklon bon) koji želite poslati vašim partnerima ćete pronaći u pod stavkom “Cashback“. Od svakog iznosa koji vaši partneri uplate u proračun za oglašavanje, vi na vaš račun dobivate 5%. Taj iznos možete podići ili ga iskoristiti za MarketBot. Kopirajte ga klikom na ovu ikonu:

Kako povećati budžet, odnosno uplatiti sredstva na račun?

Nakon što ste se registrirali, idite na odjeljak za uplatu sredstava na račun (Top up) i financirajte oglašavanje na bilo koji dostupan način. Trenutno su prihvaćeni Bitcoin, Ethereum i Tether. Visa i MC kartice još nažalost nisu dostupne.

 

Kako izvršiti uplatu na Ai.Marketing račun

 

Ako budete imali problema s dodavanjem sredstava na vaš račun, slobodno se javite putem kontakt forme. Rado ćemo vam pomoći.