AiMarketing

česta pitanja

(i odgovori)

Web stranica (Ai.Marketing Official Website) nema fiksnu profitabilnost. Ona ovisi o velikom broju čimbenika poput troškova oglašavanja i njegove učinkovitosti, broja povrata robe, brzine potvrde kupnje itd. Tijekom cjelovitog testiranja sustava, MarketBot je pokazao profitabilnost između 25 i 35% mjesečne dobiti na iznos proračuna (budžeta) za oglašavanje.

Financiranje. Prije svega morate uplatiti sredstva na svoj račun. Nakon što ste se registrirali, idite na odjeljak za uplatu sredstava na račun (Top up) i financirajte oglašavanje na bilo koji dostupan način. Trenutno su prihvaćeni Bitcoin, Ethereum i Tether. Visa i MC kartice još nažalost nisu dostupne.

 

Pokretanje reklamne kampanje na Google Adwords, Yandex Direct i drugim društvenim mrežama obično traje do 4 dana. U tom roku će MarketBot će zadužiti novac s vašeg računa za pokretanje reklamnih kampanja. Pokrenuti će se oglašivačke kampanje, a prodaja započinje nakon završetka moderiranja.

 

Obračun cashbacka

Nakon što kupci privučeni oglašavanjem izvrše kupnju, operatori za povrat gotovine akumuliraju povrat novca (to možete vidjeti u odjeljku “Sales” sa statusom “na čekanju – pending“). Povrat novca (cashback) će biti dostupan nakon što se potvrdi da kupac nije zatražio povrat, a uvjeti se mogu razlikovati od trgovine do trgovine.

 

MarketBot Protect

Ako kupac zatraži povrat ili povrat novca, transakciju pokriva Cashback Protect fond i vi ćete svejedno primiti dospjeli novac. Novac, koji nadoknađuje MarketBot Protect fond se pripisuje budžetu vaše reklamne kampanje na oglašivački račun umjesto na vaš cashback.

 

Povlačenje novca

Nakon knjiženja novca nakon provedene kupovine, novac se prenosi s računa „Pending“ na račun „Your Cashback“ i postaje dostupan za podizanje.

Idite na odjeljak Send i prebacite novac u Wallet (novčanik), a zatim ga pošaljite na svoje kartice, kripto novčanik ili bilo koji drugi dostupan način za isplatu.

Ne postoje ograničenja za povlačenje dobiti, ali treba imati na umu da sustav pokreće reklamnu kampanju tek kada je saldo 10$ i više. Nema limita za povlačenje.

Cashback account – Cashback račun – je novac koji ste zaradili.

Advertising balance – iznos za oglašavanje –  iznos je proračuna vaše reklamne kampanje.

Credit account – kreditni račun – su privremeno neaktivna sredstva Fonda za razvoj koja se moraju vratiti nakon završetka reklamne kampanje. Dobit će se pripisati vašem računu s povratom gotovine i moći ćete je koristiti po vlastitom nahođenju.

Pending – na čekanju – je dio računa povrata novca koji sadrži iznos naknade za kupnju koji još nisu potvrdili agregatori.

Kad se osobni račun registrira na web stranici ai.marketing, prema zadanim postavkama otvara se kartica za knjiženje zarađenog novca. Broj kartice je ujedno i ID vašeg računa.

To znači da su kupci koje navodi oglas kupili proizvod ili uslugu, a operater cashback programa vas obavještava o povratu novca koji će se prikupiti nakon potvrde kupnje. Kao rezultat toga, na vašem osobnom računu imate obračun koji je prikazan u odjeljku “pending” (na čekanju).

Ne morate ništa raditi. Pričekat ćete dok operateri programa ne potvrde prikupljeni povrat novca za kupnje i iznos povrata gotovine prenesu iz “pending” na vaš račun “your cashback“. Tad se vaša dobit može podići bilo kojom prikladnom metodom.

Ovisi o operateru programa povrata novca i može potrajati 16-60 dana. Potvrđeni povrat novca prikazuje se na računu “your cashback“.

Globalni sustav analize i promocije proizvoda analizira trendove na društvenim mrežama i upite za pretraživanje. Ključne riječi i trendovi koji stječu popularnost odabiru se na temelju rezultata analize. Budući da je službena web stranica ai.marketing povezana s programima cashbacka na brojnim web mjestima (oko 50), odabiru se programi / proizvodi koji odgovaraju regionalnim trendovima. Marketinški tim naručuje oglašavanje na temelju trendova u određenoj regiji koristeći Google AdWords, Yandex Direct, društvene medije i različite internetske platforme.

Ne morate ništa raditi. Pričekajte dok operateri programa cashbacka ne potvrde prikupljeni povrat novca (odjeljak “Stats“) i iznos povrata novca prebace s računa “pending” na račun “your cashback”. Zatim možete podići svoj dio cashbacka, koristeći bilo koji dostupan način.

Trebati će oko 48 sati da se odrede ključna područja i započne oglašavanje (prema našem iskustvu, potrebno je oko 4 dana).

Ne može se reći koliko dugo će trajati reklamna kampanja. Tereti se novac s vašeg računa, kupuje se oglašavanje i započinje agresivna reklamna kampanja. Reklamni resursi terete novac proporcionalno broju pregleda. Nitko ne može točno reći koliko će brzo potrošiti sav novac i koliko će brzo biti pregledano vaše oglašavanje. Jedino što se može reći je da se manji iznosi troše brže, dok se veći iznosi troše sporije.

Postoji stavka u izborniku koja prikazuje utrošen novac i reklamna kampanja će raditi dok se vaš budžet za oglašavanje ne potroši.

Najbrži način zarade je financiranje vašeg reklamnog budžeta. Tada će MarketBot naručiti oglašavanje i dobit će povrat novca. Nakon potvrde, povrat novca se prenosi iz statusa „pending“ na račun „cashback“ i možete ga podići najprikladnijom metodom.

Zarada bez ikakvog ulaganja – također možete sudjelovati u događajima tvrtke i izvršavati zadatke koje tvrtka nudi.

Kod za poklon bon:

0FKL-4W2Q-YN29-TGB7