AiMarketing

Koliko se može zaraditi
s Ai.Marketingom?

Morate znati da ova platforma nije za svakoga. Ona je namijenjena ulagačima.

To znači za ljude koji su spremni uložiti svoj novac radi zarade, ali i snositi rizik zbog mogućeg gubitka. Također je za ljude koji kupuju putem interneta i žele vratiti novac pri kupnji putem interneta u velikim tvrtkama poput Amazona.

Uz Ai. Marketing prilikom online kupovine u trgovinama njihovih partnera, dobit ćete popust za svaku kupnju koju obavite. Dakle, ako ne kupujete putem interneta i niste investitor, je li ovo za vas? Vjerojatno ne.

 

Mogućnost dodatne zarade, osim vaših ulaganja u reklamne kampanje, Ai.Marketing nudi putem svog partnerskog (affiliate) programa, u kojemu možete ostvariti i dodatan prihod.

 

Ulagači znaju da svako ulaganje uključuje rizik. Dakle, ako niste spremni riskirati 10 ili 100 USD, bolje da novac zadržite na svom bankovnom računu. Osobno sam uložila 250 USD i zasad sve radi (prihod od oko 30-35% mjesečno). No, mogu li vam jamčiti da ćete profitirati od Ai. Marketinga? Apsolutno ne! Ne kažem da je Ai. Marketing prevara ili da ćete izgubiti novac. Ono što ovdje ističem je da uključuje rizik.

Postoje ljudi koji od Ai. Marketinga zarađuju tisuće dolara mjesečno. Ali vi snosite rizik i odluka je na vama.

Kod za poklon bon:

0FKL-4W2Q-YN29-TGB7