AiMarketing

Kako izvršiti uplatu?

AI. MARKETING platforma je trenutno u stanju tehničkih popravaka te vam savjetujemo da ne radite nove uplate dok platforma ponovo ne bude potpuno funkcionalna. Predviđeni rok za punu funkcionalnost platforme je srpanj 2022. Obavijestiti ćemo vas kad se radovi na stranici završe.

Koji su načini plaćanja dostupni?

  • Kreditna kartica Visa, Mastercard, Maestro (nažalost ovaj način uplate je trenutno nedostupan za područje Hrvatske)
  • Mir Card
  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Tether ERC-20
  • USDT Tron TRC20
  • PerfectMoney USD.

Kako nadopuniti Ai. Marketing račun, korak po korak:

Minimalni iznos za uplatu je 10 USD.

Kliknite Top up na izborniku i izaberite način plaćanja.

 

Prema dosadašnjem iskustvu, najpraktičnije je plaćanje Bitcoinom, ako imate kripto novčanik (wallet). Ako ga još nemate, TrustWallet je pouzdan kripto wallet na kojemu možete kupiti Bitcoin kreditnom karticom, a onda izvršiti uplatu na Ai.Marketing račun. Aplikaciju možete preuzeti ovdje. Za upute kako instalirati TrustWallet kliknite ovdje.

VAŽNO: pri instalaciji TrustWalleta nikako nemojte zaboraviti prepisati 12 pojmova koje ćete vidjeti na ekranu, jer je to jedini način da pristupite svjem novčaniku.

Unesite iznos koji želite nadopuniti (napomena: za sve načine plaćanja, bilo preko banaka ili kripto novčanika, za transakcije morate platiti neku proviziju, pa imajte na umu da ukoliko želite da vam na vaš Ai.Marketing račun sjedne npr. 100 USD, da ćete morati uplatiti cca 110 USD).

Ako plaćate Bitcoinom, kad ste unijeli iznos, izaberite Bitcoin, kliknite PAY.

Otvoriti će vam se prozor u kojemu će se pokazati iznos u bitcoinu (Amount) i kod vašeg walleta (Wallet).

Jedno i drugo ćete kopirati…

U Trustwallet aplikaciji kliknite na send:

Otvoriti će vam se dva polja, u prvo (Recipient Address) kopirajte KOD iz vašeg walleta, a u polje ispod kopirajte iznos (Amount).

Kad sredstva sjednu na vaš račun (ovisno o načinu plaćanja to može biti u roku od par sati ili nešto duže ako plaćate kriptovalutama), iznos koji ste uplatili vidjeti ćete pod Ad Balance, iznad vaše zelene kartice u back office-u. U ovoj fazi ništa više ne trebate raditi. Sada se kreiraju kampanje i u roku od 2-4 dana, a nekad i brže, Marketbot će početi s reklamama. Tada će se iznos iz Ad Balance premjestiti u Advertising budget (u izborniku pod Stats).

 

Ako ćete biti zadovoljni s načinom rada Marketbota, preporučite ga prijateljima i tako zaradite dodatni novac za ulaganje.

Kod za poklon bon:

0FKL-4W2Q-YN29-TGB7