AiMarketing

Novosti i
zanimljivosti

Ai.Marketing - prevara ili ne?

Čuli ste za Ai Marketing i njegovu partnersku INB mrežu na platformama društvenih medija poput Facebooka ili iz videa na YouTubeu, pa se pitate je li to legalna platforma za ulaganje novca ili samo još jedna prevara koja će uzeti vaš novac.

Što je Ai (Artificial Intelligence) Marketing?

Mnoge kompanije danas, zajedno sa svojim timovima za marketing brzo usvajaju inteligentna tehnološka rješenja za poticanje operativne učinkovitosti uz poboljšanje korisničkog iskustva. Putem takvih platformi, trgovci mogu mnogo bolje razumijeti svoju ciljnu publiku.

Koliko se može zaraditi s Ai.Marketingom?

Morate znati da ova platforma nije za svakoga. Ona je namijenjena ulagačima. To znači za ljude koji su spremni uložiti svoj novac radi zarade, ali i snositi rizik zbog mogućeg gubitka.

Ai.Marketing review: ZA i PROTIV

Ai Marketing obećavajuća je web stranica za ulaganja na kojoj možete ostvariti pasivan prihod ulaganjem novca u oglase. No, kompanija je nova i morat će izdržati test vremena.

Koliko da investiram u Ai.Marketing?

Račun (account) možete otvoriti besplatno. Dobiti ćete 50 USD za početak. Imajte na umu da se ovaj iznos mora oduzeti od vaše zarade kada dobijete prvu proviziju.

Ai.Marketing Affiliate Program

Ako uputite prijatelja u Ai.Marketing, zarađivat ćete najmanje 5% provizije na svaku njegovu uplatu.

Kako izvršiti uplatu?

Kako nadopuniti Ai. Marketing račun, korak po korak